اولین کنفرانس ملی و بین المللی علمکاوی برگزار میشود
اولین کنفرانس ملی و بین المللی علمکاوی در روزهای 12 تا 14 آذرماه 1404، به میزبانی گروه علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

به نقل از لیزنا، اولین کنفرانس ملی و بین المللی علمکاوی در روزهای 12 تا 14 آذرماه 1404، به میزبانی گروه علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.
علم کاوی (ScientoMining) یک حوزه میان رشته ای نوظهور و یک رویکرد جدید است که بر بازیابی، استخراج، پیش پردازش، پردازش، و تجزیه و تحلیل مجموعه داده های سازمانی، صنعتی و علمی و همچنین مخازن دانشی تمرکز دارد. هدف آن کشف الگوهای پنهان و دانش جدید از مخازن دانشی، مجموعه های داده، و پایگاه های اطلاعاتی و همچنین کمک به پیشبرد اهداف، سیاست ها و برنامههای سازمانها و صنایع مختلف است. رویکرد علم کاوی از اصول و بنیان ها و روشها و تکنیکهای حوزههای 1) سنجشی علم اطلاعات (اطلاع سنجی، کتابسنجی، علمسنجی، وبسنجی، و فناوریسنجی)، 2) دادهکاوی، 3) متن کاوی، 4) دانشکاوی، 5) وبکاوی، 6) فناوری کاوی، 7) رسانهکاوی، 8) آمار، 9) پایگاه داده، 10) مصورسازی اطلاعات، 11) کلان دادهها، 12) هوش مصنوعی، 13) یادگیری ماشین، و 14) سیستمهای اطلاعاتی تغذیه و استفاده میکند.
محورهای اصلی کنفرانس عبارت اند از:
-داده کاوی، متن کاوی، دانش کاوی، وب کاوی، فناوری کاوی، و رسانه کاوی؛
-اطلاع سنجی ، کتاب سنجی، علم سنجی، فناوری سنجی، و وب سنجی؛
-مجله کاوی، کتاب کاوی و کاوش در پروانههای ثبت اختراع؛
-کتابخانه کاوی؛
-تحلیل داده، اطلاعات و دانش؛
-علم کاوی در پایگاه های اطلاعاتی، مجموعه داده، و مخازن دانش؛
-تحلیل رفتار کاربر و تحلیل رفتار اطلاعات؛
-علم کاوی و علم داده؛
-علم کاوی و بازیابی اطلاعات؛
-علم کاوی و هوش مصنوعی؛
-علم کاوی تجاری؛
-علم کاوی سلامت؛
-علم کاوی سازمانی؛
-علم کاوی صنعتی
-علم کاوی زیستی و محیطی؛
-علم کاوی اجتماعی؛
-علم کاوی اقتصادی؛
-علم کاوی سیاسی؛
-علم کاوی فرهنگی؛
-علم کاوی شناختی.
متخصصان و علاقه مندان این حوزه برای همکاری و مشارکت در برگزاری کنفرانس، کارگاهها و نمایشگاه های تخصصی و همچنین ارائه مقاله می توانند به این آدرس مراجعه کنند.