«آینده خواندنی است»

پوستر سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران همزمان با دومین نشست شورای برنامه‌ریزی هفته کتاب سی‌ویکم رونمایی شد.

وبینار مفهوم و مولفه‌های کد اخلاق پزشکی: درآمدی بر تدوین کد اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی برگزار می شود.

هفتمین وبینار انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران با عنوان «مفهوم و مولفه‌های کد اخلاق پزشکی: درآمدی بر تدوین کد اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی» چهارشنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

اعلام رتبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در جدیدترین رتبه‌بندی جهانی تایمز

مدیر اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس جدیدترین نتایج رتبه بندی جهانی دانشگاه‌های تایمز، دومین دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور شد.

برگزاری نشست علمی درخصوص معرفی انجمن بین المللی کتابخانه های دانشگاهی

ششمین وبینار انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران با همت کمیته تخصصی روابط بین الملل انجمن با عنوان معرفی انجمن بین المللی کتابخانه های دانشگاهی و دستاوردهای چهل و سومین همایش آن یکشنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت غیرحضوری با هدف آشنایی اعضای انجمن و جامعه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی کشور با فعالیت های این انجمن برگزار خواهد شد.