• 1403/04/19 - 08:28

کارگاه کاربست ChatGPT در تدوین مقالات برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی کاربست ChatGPT در تدوین مقالات به صورت حضوری و مجازی در ایرانداک برگزار می‌شود.

335719.mp3 کارگاه کاربست ChatGPT در تدوین مقالات برگزار می‌شود

به نقل از لیزنا، کارگاه آموزشی کاربست ChatGPT در تدوین مقالات سوم، نهم و دهم مرداد‌ماه ۱۴۰۳، در ایرانداک برگزار می‌شود.

مدرس این دوره دکتر مهدی علیپور حافظی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مخاطبان آن استادان، پژوهشگران، و دانشجویان هستند. همچنین اهداف آموزشی این دوره عبارتند از: آشنایی با بهره‌گیری از ChatGPT در تدوین آثار، آشنایی با برخی از ابزارهای هوش مصنوعی در تدوین آثار، آشنایی با الزامات و مخاطرات استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش و تدوین آثار.

به دانش‌پذیران این دوره گواهینامه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعطا می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام در این دوره دوم مرداد‌ماه ۱۴۰۳ و درنشانی  edu.irandoc.ac.ir/Home/InfoCourse/۲۷۹۳ امکان پذیر است

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار علم اطلاعات